Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Audi A4 facelift відкриває нові двигуни та технології

Рестайлінгова версія середньорозмірної моделі на ім҆ я Audi A4 вийде на європейський ринок вже в осені цього року та намагатиметься максимально зіпсувати настрій конкурентам у складі BMW 3-Series, Jaguar XE та Mercedes C-Class. Одночасно з седаном A4 оновлять також і Allroad та Avant, що дасть змогу підняти продажі цієї моделі на новий для Audi рівень.

Audi A4 2019 модельного року отримала нову зовнішність, яка суттєво відрізняється від попередника. Дизайнери повністю переробили передню частину автомобіля, яку вирізняють світлодіодні фари та спортивний бампер. В якості додаткового обладнання ліхтарі можуть похизуватися матричними лінзами з функцією автокоригування. Також зміни торкнулися бокової лінії кузова та задньої частини машини.

Архітектура центральної консолі інтер҆ єру зберегла свою форму, але мультимедійний екран став більшим за розмірами та має сенсорне управління. Завдяки впровадженню голосового керування функціями з центрального тунелю прирали фірмову шайбу системи MMI. Цифрова панель приладів нарешті отримала нову графіку та змінні шкали тахометру та спидометру. В обробці салону з҆ явилися більш приємні матеріали та кольори, що підтверджує статус A4 як преміум моделі. Оновлений інтер҆ єр справляє враження більш сучасного та технологічного, тому автомобіль сприймається зовсім по іншому.

Крім змін у екстер҆ єрі та інтер҆ єрі серйозні перетворення торкнулися і технічної частини оновленого Audi A4. По-перше, модель отримала нові позначення, а по-друге самі двигуни стали м҆ якими гібридами. Що це означає? Якщо казати простими речами – це впровадження електричної системи для компресорів. Фірмова розробка 12-ти або 48-вольтової системи живлення стартер-генератора дозволяє працювати двом або одній турбині без використання стандартної схеми живлення двигунів. Така стратегія дозволила не тільки підвищити рівень потужності старих двигунів а і зробила їх більш економічними. В базовій комплектації А4 оснащений 2-літровим дизельним двигуном на 140 к.с., трохи вище розташувалась модифікація цього двигуна на 160 або 190 к.с. Бензинові мотори теж мають об҆ єм 2 літри але потужність яку вони розвивають трохи інше, це – 190 та 250 к.с. Також виробник презентував 3-літрові силові агрегати потужністю від 280 до 350 к.с. Середня витрата пального базового двигуна не перевищить 5 літрів на кожні 100 км пробігу.  

Рестайлінгова Audi A4 пропонується за ціною від 30 тисяч євро, що трохи дешевше за головних конкурентів…

 

06.06.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Audi A4 facelift відкриває нові двигуни та технології

Політика конфіденційності